VÄRDERINGSFORMULÄR

Fyll i värderingsformuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering av ditt fordon inom 24 timmar. Var så noggrann och uppriktig som möjligt gällande fordonets skick för en mer exakt värdering.

Frågor & svar

I samband med inköp av ditt fordon löser vi alla lån och krediter kopplade till fordonet. Har du tidigare köpt ditt fordon med blanco lån alternativt med lån utan kontantinsats så är detta ett lån du kan ha kvar och använda pengarna till nästa köp utan att behöva ta en ny kreditupplysning. Summan kan även användas som kontantinsats till det nya fordonet om ni väljer att köpa ett lån med billån alternativt vid renköp. Fråga din säljare på plats för mer information och det bästa upplägget för just ditt köp och livsstil.

Så länge beskrivningen av ditt fordon är korrekt och uppriktigt så står vi alltid för vårt bud. Lagt bud från vår sida gäller i 14 dagar f.o.m svarsdatum.

Värderingen görs alltid manuellt av företags värderingsman och priset på ditt fordon fastställs alltid efter dagens marknadspris och kontrolleras via blocket och andra annonseringsplatformar. 

Undvik överraskningar och sura miner genom att alltid vara uppriktig gällande fordonets skick. Ärlighet varar längst.

Se till att bifoga så mycket bilder som möjligt, ju fler desto bättre. 

Försök att ta närbilder på skador och andra skavanker som sticker ut från “normalt slitage” för bilens ålder och miltal. 

Nämn antal nycklar, nyligen påkostade större serviceunderhåll – tex kamremsbyte m.m som kan öka bilens värde vid inköp.

Vill du ha hjälp att sälja ditt fordon istället?

I dagsläget kan det vara krävande att sälja sin bil privat. En del kunder stöter på otrevliga möten, hetsiga personer och kränkningar i samband med försäljning. Av den orsaken erbjuder vi förmedling av ditt fordon i någon av våra hallar – efter ditt önskemål. Vid första mötet sätter vi oss ner tillsammans och går igenom marknaden samt kommer överens om en summa som skall redovisas till kund efter försäljning.

När du lämnar över bilen till oss genomförs en fullständig kontroll, precis som på våra egna fordon. Efter detta lämnas ditt fordon in på en fullständig rekonditionering, varpå bilen fotas och annonseras ut på alla våra kanaler och annonseringstjänster.

Efter försäljning betalas överenskommen summa ut till ditt konto enligt tidigare skrivet kontrakt.