Holding hands, making a deal.

VI FINNS PÅ ALLA PLATTFORMAR

Facebook Messenger, Whatsapp, Email, Telefon & Instagram

HITTA OSS

Nedan finner ni några av våra alla kontaktmöjligheter. Vi svarar vanligtvis snabbast per mejl och telefon, men försöker även svara och hjälpa till så gott vi kan via sociala medier under helgtid.

ÅF AVTAL

Alltid låga priser

Vi har även ÅF avtal med branschens största finansbolag genom vilka vi kan erbjuda er den mest förmånliga hjälp till finansiering av bilköpet – alltid till den bästa räntan. Genom ett fast lågt pris, testade bilar och en stabil organisation kan vi erbjuda er ett tryggt, roligt och bra bilägande! Vi erbjuder avbetalningsfinansiering samt företagsleasing genom Wasa Kredit, Nordea Finans, Svea Ekonomi och MyMoney. Vår mångåriga erfarenhet och noggranna inbytestester gör att vi kan leverera alla våra bilar med trygga garantier.

Leveransklara FORDON

Vårat mål är att hålla alla våra bilar nybesiktigade och ordentligt kontrollerade av professionell verkstadspersonal. Ibland har vi dock väldigt hög belastning och rekommenderar därför att ni hör er om ni har frågor angående besiktning eller eventuella skador på fordonet. Vanligtvis har vi möjlighet att besiktiga fordon redan samma dag.

Transportfordon

Vi har ett starkt samarbete med några av de större nybilsåterförsäljarna i Göteborgsområdet, vilket leder till förtur och första tjing på nästintill alla inbyten. Har vi inte någon bil i lager som passar dig, så tveka inte utan kontakta oss angående vad du är i behov av. Vi återkommer så fort vi får in något som passar just dig.

Kaffe & Fika

Vare sig du är intresserad av att köpa något eller bara sugen på kika runt lite så står alltid våra dörrar öppna för dig. Välkommen in på en kopp kaffe och kika runt i våra hallar i lugn och ro. Vi hjälper dig gladeligen om du finner något intressant.

Kvalitet

Den största delen av vårat lager kommer från de större nybilsförsäljarna, vilket resulterar i bilar av hög kvalitet och ordentligt genomgångna av professionell personal. För info gällande processen, vänligen kontakta oss.