ÅF AVTAL

Vi har även ÅF avtal med branschens största finansbolag genom vilka vi kan erbjuda er den mest förmånliga hjälp till finansiering av bilköpet – alltid till den bästa räntan. Genom ett fast lågt pris, testade bilar och en stabil organisation kan vi erbjuda er ett tryggt, roligt och bra bilägande!

Vi erbjuder avbetalningsfinansiering samt företagsleasing genom Wasa Kredit och Nordea Finans. Vår mångåriga erfarenhet och noggranna inbytestester gör att vi kan leverera alla våra bilar med trygga garantier.

SAKER ATT TÄNKA PÅ

  • Kunden är alltid i fokus.
  • Alla våra bilar är genomgångna och kontrollerade
  • Vi erbjuder bilförmedling
  • Vi ordnar gärna finans vid behov
  • Leverans av bil kan ordnas i samband med köp

KÄNN DIG SOM HEMMA KOM FÖRBI PÅ EN KAFFE

  Besiktning

Vårat mål är att hålla alla våra bilar nybesiktigade och ordentligt kontrollerade av professionell verkstadspersonal. Ibland har vi dock väldigt hög belastning, så hör gärna av dig om du har frågor angående besiktning eller eventuella skador.

  Transportbilar

Vi har ett starkt samarbete med några av de större nybilsåterförsäljarna i Göteborgsområdet, vilket leder till förtur och första tjing på nästintill alla inbyten. Har vi inte någon bil i lager som passar dig, så tveka inte utan kontakta oss angående vad du är i behov av. Vi återkommer så fort vi får in något som passar just dig.

  Kom in på en kopp kaffe

Vare sig du är intresserad av att köpa något eller bara sugen på kika runt lite så står alltid våra dörrar öppna för dig. Välkommen in på en kopp kaffe och kika runt i våra hallar i lugn och ro. Vi hjälper dig gladeligen om du finner något intressant.

Back to top